Da jeg begynte i reklamebransjen tidlig på 90-tallet, hadde jeg 10 års ganske så broket yrkeserfaring – som befal, reiseleder og selger. Jeg startet med en bratt læringskurve i JBR Reklamebyrå, med Ingebrigt Steen Jensen, Kjetil Try og Frode Karlberg som tekstforfatter-kolleger. I 1997 var jeg med på å starte Virtual Garden, hvor jeg ble i 12 år – som tekstforfatter og periodevis som kreativ leder. Deretter hadde jeg en glidende overgang mot PR-bransjen, først i Creo Communications, og deretter i Gambit H+K frem til 2012. Siden da har jeg vært frilans tekstforfatter, med både byråer og annonsører på kundelisten.
Jeg har gjennom årene jobbet med en svært lang rekke oppdragsgivere, både kommersielle og ikke-kommersielle, og har bidratt til kampanjer i alle mediekanaler, fra TV, kino og nett, til events og sosiale medier.
Litt teori har det også blitt tid til. Jeg er utdannet ved tekstlinjen på Westerdal (1990-92) og har senere tatt en Bachelor of Management på BI, med hovedvekt på retorikk og kommunikasjon.